Frukostseminarium  ”Nya vägar. Bättre affärer.” 

Välkommen till höstens sista frukostseminarium där vi kommer titta närmare på hur Coromatic automatiserar BI och redovisning med Mercur

 
Du bjuds självklart även på frukost och en presentation av hur nya Mercur Business Control 8 används för budget, prognos, rapportering och analys.
 

Coromatic automatiserar BI och redovisning med Mercur

Coromatic har en komplex verksamhet med en blandning av många stora projekt och löpande service. Pierre Bergholm, från Coromatic, ger oss inblick i hur de har automatiserat sina interna processer för redovisning och BI, Business Inteligence, med hjälp av Mercur Business Control.

Coromatic designar, bygger och erbjuder service avseende teknisk infrastruktur som datacenter, sjukhus, flygplatser och andra uppkopplade organisationer.  

 

Frukostbuffé 

Vi bjuder på frukostbuffé innan seminariet inleds med att Ulf Alkelin, VD på Mercur, berättar kort om Mercur Solutions.

 

Mercur Business Control 

Vi visar även en generell presentation av Mercur Business Controls funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. Du får även ta del av de senaste nyheterna i Mercur Business Control 8!

 

Hjärtligt välkommen!
Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions AB

 
 

Boka din kostnadsfria plats här!
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

 

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)-459 69 00

Kontor Malmö

Adelgatan 21, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Östra Hamngatan 17, SE-411 10 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom