Mercur Start

Frukostseminarium  ”Nya vägar. Bättre affärer.” 

Välkommen till vårens första frukostseminarium!

Du kommer bjudas på ett intressant föredrag där vi ger dig våra bästa tips på funktioner för bättre, snabbare och mindre resurskrävande bokslut.
 
Du bjuds självklart även på frukost och en presentation av hur nya Mercur Business Control 8 används för budget, prognos, rapportering och analys. 

 

Så når du högre värde med snabbare rapporteringsprocesser!

Effektivare verksamhetsstyrning är en förutsättning för att ekonomifunktionen ska utvecklas till en värdeskapande partner i organisationen.

Tillhör ni de många företag och organisationer som kämpar med mycket manuellt arbete för att leverera era bokslut med hög kvalitet och i tid för att möta såväl interna som externa krav?
 
I så fall är ni inte ensamma. Många företag strävar efter att lägga mindre tid på avstämning och sammanställning och därmed flytta fokus till att förse organisationen med relevant information i tid för affärskritiska beslut.

Ett bra stöd på vägen är Mercurs många funktioner för bokslut, till exempel för avstämning och framtagning av rapportpaket, vilka frigör mycket tid för värdeskapande analys och operativa åtgärder.  

Kom och lär dig mer om hur sparar du tid i bokslutsarbetet! Vi ger dig våra bästa tips på funktioner för bättre, snabbare och mindre resurskrävande bokslut. 

 

Tidsåtgången för administration av budget- och prognosprocesserna har minskat från ca 160 till 10 timmar per år samtidigt som vi ökat antalet prognoser från 4 till 12 efter införandet av Mercur.

Toshiba Tec Nordic

 

 
Frukostbuffé 

Vi bjuder på frukostbuffé och kaffe när seminariet inleds med att Ulf Alkelin, VD på Mercur, berättar kort om Mercur Solutions.

 

Mercur Business Control 

Vi visar även en generell presentation av Mercur Business Controls funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. Du får även ta del av de senaste nyheterna i Mercur Business Control 8!

 

Hjärtligt välkommen!
Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions AB

 

Boka din kostnadsfria plats här!

 

 

  

Tid och plats 

Malmö
Mercur Solutions AB, Adelgatan 21
26 mars
kl 8.00-10.00

 

Göteborg
Svenska Mässan
27 mars
kl 8.00-10.00

 

Stockholm - Solna
Mercur Solutions AB, Vretenvägen 13
28 mars
kl 8.00-10.00

 

Via webben
Om du inte har möjlighet att medverka på plats, delta via webben
29 mars
kl 10.00-11.30

 

Anmälan 

Seminariet är kostnadsfritt!

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt