Mercur Start

Mercur Software as a Service, en komplett
och säker lösning för systemdrift 

Mercur Software as a Service innebär problemfri systemdrift utan att ni som kund behöver ha egna servrar och där ni inte behöver tänka på uppdateringar, hårdvarukrav eller sårbarheter. Vi sköter hela kedjan från början till slut och ni betalar bara för det ni använder. Till följd av detta blir era kostnader mer förutsägbara och ni kan snabbt anpassa er vid förändrade behov.

Tillgång

Mercur Software as a Service fungerar för alla typer av enheter och du har tillgång till systemet oavsett om du är på kontoret, hemma eller på resa. Du kan använda systemet både som en ren webblösning och med installerade klienter på Windows eller Mac.

Integration

Även när du väljer Mercur Software as a Service kan du enkelt integrera lösningen med ett stort urval av system så som affärssystem, personalsystem och andra verksamhetssystem eller datalager. Vi erbjuder färdiga integrationer mot många system på marknaden. Har ni frågor om integration av just era system så kontakta oss gärna.  Dessutom stödjer vi flera olika tjänster för automatisk inloggning exempelvis Active Directory och Google Ping Identity.

Teknik

Vår Software as a Service-arkitektur är en kombination av så kallad ”multi-tenant” och ”multi-instance”, vilket kombinerar det bästa av två världar. Det ger oss  möjlighet att dela resurser och skala miljön till hundratusentals användare med ökad säkerhet och redundans samtidigt som ni som kund har full kontroll över er egen lösning med avseende på exempelvis datalagring, användare och behörigheter.

Säkerhet

All data i systemet och all kommunikation till och från systemet är krypterad och kan bara nås av betrodda användare. För att säkerställa att vi håller den högsta säkerhet som är möjlig genomför vi dessutom regelbundna penetrationstester och sårbarhetsanalyser med hjälp av ledande experter inom området. 

Oavsett om du är ny eller befintlig kund, kontakta oss gärna för att diskutera problemfri systemdrift med Mercur SaaS.

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt