Mercur Start

 

Affärssystemkonsult i Malmö

Detta är tjänsten för dig som har något eller ett par års erfarenhet av konsultrollen och som vill arbeta i en teknisk roll med affärssystem för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Nu ska Mercur starta upp kontor i Malmö och söker därför konsulter som kan hjälpa till i företagets fortsatta expansion. Om du är en driven applikationskonsult som stimuleras av en känsla av start-up samtidigt som du värdesätter tryggheten hos en etablerad arbetsgivare är den här rollen något för dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som affärssystemkonsult arbetar du nära våra kunder i implementationsprojekt. Du ansvarar för kravställning, anpassning/integration av företagets system inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning i kundföretagens befintliga miljöer. Som konsult får du möjlighet att arbeta med både små och stora kunder och arbetar primärt mot personer på ledande befattningar inom ekonomi och IT. Eftersom företaget erbjuder lösningar inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning arbetar du med både IT och ekonomi i en applikationsnära roll. Detta innebär att rollen innehåller en del tekniska arbetsuppgifter som arbete med systemintegration och viss programmering i kombination med en tät dialog med dina kunder. Du bör ha en problemlösande och affärsorienterad inställning samt ha lätt att utveckla goda relationer med kunder och medarbetare.

Som konsult arbetar du självständigt med stor flexibilitet. Som ny i organisationen får du ett omfattande utbildningspaket samt en dedikerad mentor för att du snabbt ska komma i din nya roll. 

Formella krav

  • Akademisk utbildning inom IT från teknisk högskola, systemvetenskap eller motsvarande. Alternativt har du en kandidat i ekonomi eller civilekonom, gärna med inriktning IT

  • Du bör ha 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet efter examen. Antingen har du arbetat som konsult eller i en linjeroll inom ekonomi alternativt teknik. 

  • Grundläggande förståelse och intresse för SQL samt integration av IT-system.

  • Flytande svenska i tal och skrift.  

  • Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultrollen, gärna inom business intelligence. Det är även meriterande om du har kunskap inom ekonomi eller programmering.

Personliga egenskaper

Som person är du är nyfiken, intresserad av att lära dig nya saker och trivs både med att arbeta självständigt och i grupp. Då Malmökontoret är nytt behöver du har eget driv och viljan att bidra till utvecklingen av din arbetsplats.

Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll med externa kontaktytor. Du har ett affärsorienterat sätt och tycker om att etablera samt utveckla relationer med dina kunder. Kombinerat med detta har du ett sinne för problemlösning och gillar den tekniska utmaningen med att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. I gengäld erbjuds du utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö där du är delaktig i företagets utveckling.

 

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Ola Henriksson 08-459 69 08

Skicka din ansökan till

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt