Rekrytering 

Mercur är marknadsledande leverantör av Business Control-system - applikationer för budgetering, prognostisering, rapportering och analys. 

Bland våra 100-tals kunder kan nämnas Skatteverket, Systembolaget, Bonniers, Stockholms Läns Landsting, Korsnäs, Iggesund, Securitas, Skandia, Svenska Spel och Tetra Pak. Vi säljer såväl direkt till våra kunder som via partners och vi har även kunder utanför Sverige, däribland Steigenberger Hotels och Hellmann Worldwide Logistics.

Mercur Solutions AB befinner sig i en expansiv marknadsnisch som röner stort intresse bland såväl företag som myndigheter och branschanalytiker. Våra medarbetare har hög kompetens inom både ekonomi och IT. 

Vi sitter i moderna lokaler i Solna, Stockholm och erbjuder utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö där du är delaktig i företagets utveckling. Vi erbjuder marknadsmässiga förmåner och har ett stort hälsofokus med träning och medverkan i olika motionslopp. 

Vårt huvudkontor finns på Vretenvägen 13 i Solna, ca 10 minuter från Stockholms Centralstation.

Lediga tjänster utannonseras här men vi tar alltid emot intresseanmälan på .

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

 

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)-459 69 00

Kontor Malmö

Adelgatan 21, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Östra Hamngatan 17, SE-411 10 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom