DevOps Engineer i Stockholm

Mercur är på en tillväxtresa där de nu i en professionalisering inom bolaget bygger upp stödfunktioner för att möjliggöra en ökad expansion utifrån stabilitet och kvalitet. 

Vill du vara med och bygga infrastruktur inom bolaget och driva arbetet med att sätta ramverk, struktur, processer, planering och verktyg på plats utifrån en stark sak-kompetens? Då är du den vi söker!

Du ansvarar övergripande för infrastruktur med stor samverkan mot utvecklingsavdelningen och i uppdrag mot kunder.

 

Din vardag

Du kommer att ingå i ett team på 7 personer och i din roll som SRE / DevOps Engineer kommer du att utveckla nya system och ny infrastruktur samt underhålla och förbättra befintlig infrastruktur både internt och i vår molntjänst. Standardisering och automatisering är viktiga för oss och du tror att vägen till snabbhet och stabilitet är genom automatisering. Du kommer att konfigurera, testa, distribuera och uppgradera programvara för produktions-, test- och utvecklingsmiljöer. Du kommer även att utveckla nya policys, lösningar för att förbättra molntjänsten, ta hand om produktionsincidenter, felsöka, lösa och dokumentera. Ditt arbete kommer innebära en nära kommunikation med utvecklingsavdelningen för att kunna möta upp de nya utmaningar som uppstår.
 

Vem är du?

  • Erfarenhet av molninfrastruktur exempelvis AWS, Azure, GCP

  • Programmeringskunskaper

  • Obehindrad svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om ni har kommit i kontakt eller har kunskap om följande områden

  • Kunskap inom CI/CD (gärna i förhållande till containers)

  • Kunskap inom Docker

  • Erfarenhet från Configuration management: Puppet, Chef, Ansible

  • Erfarenhet av Infrastructure as a Code exempelvis Terraform

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT och har viljan att fortsätta växa och utvecklas inom området. Då arbetet innebär många kontaktytor ser vi även att du är social och har god förmåga att framställa information till samtliga användare av systemen. Då du själv är med och utformar denna nya roll är det viktigt att du kan arbeta självgående och inte räds för att ta initiativ i din strävan att hjälpa kunder och kollegor att hitta lösningar på diverse tekniska användarproblem.
 

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm (Solna Strand)
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: I denna rekrytering samarbetar vi med Uptrail där du gör din ansökan här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

 

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)-459 69 00

Kontor Malmö

Adelgatan 21, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Östra Hamngatan 17, SE-411 10 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom