Vill du lära dig mer om Mercur Business Control?

Passa på att utveckla dina kunskaper med en kurs, webinar eller lyssna till hur våra kunder använder sig av Mercur. 

Kurser, webinars och seminarier i Mercur 

Våra seminarier inom verksamhetsstyrning och beslutsstöd vänder sig till dig som vill veta mer om hur andra företag arbetar med Mercur för att styra sin verksamhet mer effektivt. Vi visar även upp de senaste nyheterna i Mercur Business Control.

Vill du lära dig mer om Mercur Business Control och är ny användare eller har jobbat några år i systemet och vill utvecklas som systemadministratör har vi våra två kurser att erbjuda. Grundkurs och fortsättningskurs i rapportkonstruktion och systemadministration. 

Vi bjuder även på korta kostnadsfria inspirationswebinars för dig som redan använder Mercur Business Control. Vi fördjupar oss i delar av produkten för att ge dig ny inspiration.

98% av våra kunder anser att Mercur underlättar och effektiviserar arbetet i verksamheten.

Direkt skapas konkreta resultat i form av kostnadskontroll, bättre beslutsunderlag, större engagemang samt effektivare planerings- och uppföljningsprocesser.

God mat och trevlig lokal. Har fått bra tips och tankar inför implementering och skapande av dashboards och rapporter. Väl mött av Mercurs personal.

Cecilia Sternö, Bonnier News

96% av våra kunder anser det mycket troligt att de är kunder hos oss om 5 år.

Du som väljer Mercur Business Control får marknadens ledande lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har utvecklat och levererat avancerade och högkvalitativa system för ekonomisk planering och analys i över 40 år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom