Aktiviteter

Seminarier 

I en serie frukostmöten på temat "Nya vägar. Bättre affärer" berättar vi om modern och effektiv verksamhetsstyrning ur olika synvinklar. Våra seminarier inom verksamhetsstyrning och beslutsstöd vänder sig till dig som vill veta mer om hur andra företag arbetar med Mercur för att styra sin verksamhet mer effektivt. Vi visar även upp de senaste nyheterna i Mercur Business Control.

Här hittar du våra seminarier!

Webinar

Vi bjuder även på korta kostnadsfria inspirationswebinarer för dig som redan använder Mercur Business Control. Vi fördjupar oss i delar av produkten eller funktioner för att ge dig ny inspiration och de senaste nyheterna.  

Här hittar du våra korta inspirationswebinarer!

Kurser 

Med rätt utbildning och rätt nivå för varje medarbetarkategori säkerställer ni att era användare får maximal nytta av ert Mercur Business Control. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, från grundläggande användarutbildning till avancerad systemadministration.

Här hittar du alla våra kurser!

 

Mercur Business Control Forum

Den 16 maj är det dags igen för Mercur Business Control Forum som även i år genomförs på Cirkus i Stockholm. Vi är mycket glada att välkomna Bilfinger och Länsförsäkringar Halland som kundtalare. 

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt