Mercur Cloud, en komplett och säker lösning för systemdrift 

Mercur Cloud innebär problemfri systemdrift utan att ni som kund behöver ha egna servrar och där ni inte behöver tänka på uppdateringar, hårdvarukrav eller sårbarheter. 

Vi sköter hela kedjan från början till slut och ni betalar bara för det ni använder. Till följd av detta blir era kostnader mer förutsägbara och ni kan snabbt anpassa er vid förändrade behov.

Tillgång

Mercur Cloud fungerar för alla typer av enheter och du har tillgång till systemet oavsett om du är på kontoret, hemma eller på resa. Du kan använda systemet både som en ren webblösning och med installerade klienter på Windows eller Mac.

Integration

Även när du väljer Mercur Cloud kan du enkelt integrera lösningen med ett stort urval av system så som affärssystem, personalsystem och andra verksamhetssystem eller datalager. Vi erbjuder färdiga integrationer mot många system på marknaden. Har ni frågor om integration av just era system så kontakta oss gärna.  Dessutom stödjer vi flera olika tjänster för automatisk inloggning exempelvis Active Directory och Google Ping Identity.

Teknik

Vår Cloud-arkitektur är en kombination av så kallad ”multi-tenant” och ”multi-instance”, vilket kombinerar det bästa av två världar. Det ger oss  möjlighet att dela resurser och skala miljön till hundratusentals användare med ökad säkerhet och redundans samtidigt som ni som kund har full kontroll över er egen lösning med avseende på exempelvis datalagring, användare och behörigheter.

Säkerhet

All data i systemet och all kommunikation till och från systemet är krypterad och kan bara nås av betrodda användare. För att säkerställa att vi håller den högsta säkerhet som är möjlig genomför vi dessutom regelbundna penetrationstester och sårbarhetsanalyser med hjälp av ledande experter inom området. 

Oavsett om du är ny eller befintlig kund, kontakta oss gärna för att diskutera problemfri systemdrift med Mercur Cloud.

Intresserad av att veta mer? 

Hör av dig till oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom