Om Mercur Solutions

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd

Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Vi hjälper våra kunder inom alla olika branscher få full översikt och djup insikt så de kan växa och nå goda resultat. 

Helt enkelt göra bättre affärer!

Vår lösning - Mercur Business Control®

Mercur Business Control® används som en molntjänst eller implementeras hos er. Lösningen konfigureras efter era behov för att stötta era processer för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning. 

Med all information samlad i en gemensam lösning kan ni koncentrera er på att fatta beslut om framtiden istället för att oroa er för vilka underlag som gäller.

Vi känner stor glädje över att 99% av våra kunder anser att de fattar bättre beslut med hjälp av Mercur.

Ulf Alkelin VD Mercur Solutions AB

Våra tjänster - Mercur som partner

Dessutom får ni Mercur Solutions som partner. Hos oss finns erfarna konsulter med omfattande kompetens inom både ekonomi och teknik som förstår era skiftande behov. 

Vi kan utföra alla tjänster i samband med införandet av Mercur Business Control® så som projektledning, kravanalys, kundanpassningar, installation, utbildning, underhåll, vidareutveckling och support. Eller så kan vi sätta upp systemet tillsammans med er och efter lite utbildning kan ni vidareutveckla systemet själva.

För att ytterligare förstärka det mervärde som vi levererar har vi ett nära samarbete med leverantörer av affärssystem samt leverantörer av lösningar för närliggande områden.

Våra medarbetare - Sveriges Bästa Arbetsplats 

Vi är snart 100 anställda fördelat på våra kontor i Solna, Malmö, Göteborg, Falun samt London.

Vi har egen programvaruutveckling tillsammans med vår support på huvudkontoret i Solna. Men hjälp av våra kompetenta BI-konsulter hjälper vi över 350 företag i Norden och Europa med att bli effektivare och fatta rätt beslut.

Vi tror på att grunden för en lyckad verksamhet är dess medarbetare. Med frihet under ansvar och en hybrid arbetsmodell har vi nått hela vägen fram till att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser! Resultatet bygger på en grundlig analys av medarbetarnas konfidentiella svar i världens största medarbetarundersökning, Trust Index™, som utförs av Great Place To Work®.

Intresserad av att veta mer? 

Hör av dig till oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom