Om Mercur Solutions AB 

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. 

Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.  Detta har alltid varit fokus för vår verksamhet, vilket innebär att den erfarenhet och kompetens Mercur byggt upp under åren är ovärderlig för våra kunder och partners.

Vi gör detta genom vår egenutvecklade standardapplikation, Mercur Business Control, som implementeras och anpassas efter kundernas behov och används till exempel för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning. För att ytterligare förstärka det mervärde som vi levererar till våra kunder har vi ett nära samarbete med ett antal leverantörer av affärssystem samt leverantörer av lösningar för närliggande områden.

Vi är så stolta över att 98% av våra kunder anser att de fattar bättre beslut med hjälp av Mercur.

Ulf Alkelin VD Mercur Solutions AB

 

Lär känna Mercur på 2 minuter!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

 

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Östra Hamngatan 17, SE-411 10 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom