Om Mercur Solutions

Mercur Solutions AB är ett privatägt svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd

Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet tillsammans med dig som kund. Vi gör detta genom vår egenutvecklade standardapplikation, Mercur Business Control®, en komplett lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd som ger dig och din organisation stöd för en effektivare planering och affärsanalys.

Mercur Business Control® används som en molntjänst eller implementeras hos er. Lösningen konfigureras efter era behov för att stötta era processer för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning. 

Med all information samlad i en gemensam lösning kan ni koncentrera er på att fatta beslut om framtiden istället för att oroa er för vilka underlag som gäller.

 

Dessutom får ni Mercur Solutions som partner. Hos oss finns erfarna konsulter med omfattande kompetens inom både ekonomi och teknik som förstår era skiftande behov. Vi kan utföra alla tjänster i samband med införandet av Mercur Business Control® så som projektledning, kravanalys, kundanpassningar, installation, utbildning, underhåll, vidareutveckling och support. Eller så kan vi sätta upp systemet tillsammans med er och efter lite utbildning kan ni vidareutveckla systemet själva.

Vi känner stor glädje över att 96% av våra kunder anser att de fattar bättre beslut med hjälp av Mercur.

Ulf Alkelin VD Mercur Solutions AB

För att ytterligare förstärka det mervärde som vi levererar har vi ett nära samarbete med leverantörer av affärssystem samt leverantörer av lösningar för närliggande områden.

Vi är 85 anställda och har kontor i Solna, Göteborg, Malmö samt i Bracknell utanför London. Idag hjälper vi över 300 företag i Norden och Europa i att bli effektivare och fatta rätt beslut.

Lär känna Mercur på 2 minuter!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom