Mercur Business Control - effektivare verksamhetsstyrning och beslutsstöd!

Goda affärer handlar om att fatta rätt beslut med rätt timing och på riktiga grunder. Mercur Business Control ger dig stöd för effektivare planering och beslutsfattande. Vi hjälper dig hantera utmaningarna i din verksamhet och låter dig fokusera på det som är viktigt.  

Mercur Business Control är en komplett lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd som ger dig och din organisation stöd för effektivare planering och affärsanalys, det vill säga förutsättningar för bättre resultat och tillväxt. Du kan växa och nå goda resultat.

Helt enkelt göra bättre affärer!

Snabbt, enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt. Mercur Business Control erbjuder omfattande standardfunktioner för planering, rapportering, analys och målstyrning. 

 

98% av våra kunder tycker att de fattar bättre beslut med Mercur

Med all information samlad i en gemensam lösning kan ni koncentrera er på att fatta beslut om framtiden istället för att oroa er för vilka underlag som gäller.

 

Vi hjälper dig hela vägen fram!

Självklart hjälper vi dig hela vägen fram! Vi kan utföra alla tjänster i samband med införandet av Mercur Business Control så som kravanalys, kundanpassningar, installationer, utbildning, underhåll, vidareutveckling och support. 

Eller så kan vi sätta upp systemet tillsammans med er och efter lite utbildning kan ni bygga nya rapporter och vidareutveckla systemet själva.

 

96% av våra kunder anser det mycket troligt att de är kunder hos oss om 5 år

Du som väljer Mercur Business Control får marknadens ledande lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har utvecklat och levererat avancerade och högkvalitativa system för ekonomisk planering och analys i över 40 år.

 

Vill du också testa marknadens ledande beslutsstöd?

Boka en kostnadsfri demo här! 

 

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt