Pågen samlar sin planering och uppföljning i Mercur

Pågen samlar sin planering och uppföljning i Mercur 

Pågen sökte efter en effektivare lösning att ersätta befintligt system vad gäller planering och uppföljning. Mercurs molnlösning visade sig vara framgångsreceptet. 

Med Mercur Business Control har arbetet med budget, prognos och rapportering effektiviserats och Pågen kan planera och följa upp på en mer detaljerad nivå. Områden som hanteras i Mercur är bl a Finansiell-, Demand- och Supply planning.

Efter en grundlig utvärdering föll valet på Mercur Business Control. Med Mercur har vi fått en lösning där vi samlar vår planering och uppföljning i ett enda system. Dessutom i en modern och mycket användarvänlig lösning.

Mikael Radnell, Head of IT and Controlling, Pågen AB

Mercur Business Control integrerades med Pågens datalager för import av både finansiell- och försäljningsdata.

Vi är mycket glada över att få Pågen som kund. Ett klassiskt svenskt bageriföretag. Vi ser fram emot ett samarbete där vi kan bistå med såväl vår produkt som all vår kompetens.

Ulf Alkelin, VD, Mercur Solutions AB

Pågen är ett svenskt företag med en koncernårsomsättning på 3,4 miljarder kronor med 1422 anställda. Pågen bakar och säljer bland annat matbröd, hamburgerbröd, korvbröd, kaffebröd, kakor, muffins och skorpor. Företaget grundades 1878 av Anders och Matilda Påhlsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom