Snabb och stabil rapportering med Mercur i chokladfabriken

Med Mercur har chokladtillverkaren ICAM uppnått snabbhet och stabilitet i sina uppföljnings- och planeringsprocesser. Varje månad går det snabbt att ta fram ett bokslut baserat på standardkostnader för sålda varor samt formler för att definiera upplupna kostnader och justeringar. Dessutom uppdaterar man enkelt sina prognoser varje månad med systemets drivarbaserade beräkningsfunktioner. Rapportpaket för ledningen skapas sedan snabbt utifrån fördefinierade mallar.

När ICAM jämför med sin tidigare Excel-baserade lösning framhåller man framför allt stabiliteten i Mercurs beräkningsmetoder och tillgången till all utfalls-, prognos- och budgetdata i en gemensam säker databas. Lösningen lämpar sig väldigt väl för att göra analyser över tiden och jämföra resultatet för olika perioder.

 

Vi använder Mercur för att snabbt drilla oss ner i olika affärsdimensioner och utföra dynamiska resultatanalyser

CFO, ICAM

 

ICAM är det ledande företaget inom sektorn för icke-konventionell chokladtillverkning: organiskt, rättvisemärkt, sockerfritt och glutenfritt. ICAM är därigenom en ambassadör över hela världen för italiensk kvalitet när det gäller konsten att göra choklad. Bakom denna roll ligger företagets tillverkning som sedan det grundades 1946 baseras på kreativitet, banbrytande teknik och ett vakande öga på marknadsutvecklingen, vilket bidrar till framgångarna för choklad producerad i Lecco, Italien, med konsumenter över hela världen.

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt