Mercur Business Control Forum LIVE   

Mercur Business Control Forum      

Mercur Forum 2021 blev vår första digitala upplaga av Mercur Business Control Forum. Det blev en spännande och innehållsrik digital halvdag med över 300 deltagare!  

Vi bjöd på de senaste nyheterna i Mercur, kundföredrag och
djupdykning i funktioner som gör att du får ut ännu mer av ditt Mercur.

Vi fick lyssna till Mellanskog som har utvecklat ett grafiskt tilltalande och lättnavigerat system med hjälp av nyckeltal, diagram och dashboards.

Dagen bjöd på:

 • Nyheter i Mercur Business Control 8.4
  Johan Lindemann, Produktchef, Mercur
   

 • Effektivare planering och uppföljning för Mellanskog
  Björn Fredriksson, Controller, Mellanskog
   

 • Lyft ditt månadsmöte med dynamisk presentation och analys
  Louise Thunberg och Johanna Garcia Gådin, Produktspecialister Mercur
   

 • Vikten av kroppsspråk i en digital värld
  Mi Ridell, skådespelerska och expert inom kroppsspråk
   

 • Bättre, snabbare och mindre resurskrävande bokslut med digitala avstämningar
  Simon Sundström, Presales Mercur

Nyheter i Mercur Business Control 8.4

Missa inte det här tillfället att få en genomgång av de viktigaste nyheterna i Mercur!

Johan Lindemann, produktchef på Mercur, presenterar med stolthet den senaste versionen av Mercur Business Control som är fullspäckad med förbättringar och ny funktionalitet.
Johan Lindemann, Produktchef, Mercur

Effektivare planering och uppföljning för Mellanskog 

Med fokus på nyckeltal, diagram och dashboards har Mellanskog utvecklat ett grafiskt tilltalande och lättnavigerat system, som passar användare med varierad systemvana.

Se hur Mellanskog använder Mercur Business Control för budget, prognos, månadsrapportering, kontraktsuppföljning, kunduppföljning och analys. Mellanskog har tidigare hanterat dessa processer i ett flertal olika system och har sparat mycket tid efter införandet av Mercur. 

Med hjälp av Mercur har vi fått en mer detaljerad budget som bidrar till att uppföljningen kan göras på ett smidigare sätt än tidigare. Detta tillsammans med möjligheten att koppla samman kontraktsdata och huvudboksdata utgör två funktionaliteter som är till stor nytta för oss i vårt framtida analysarbete.

Björn Fredriksson, Controller, Mellanskog

Lyft ditt månadsmöte med dynamisk presentation och analys 

Vill du slippa arbete med att ta fram presentationsmaterial till återkommande möten? 

Då kan du spara mycket tid genom att använda Mercurs funktioner för att skapa interaktiva presentationer. Slipp klippa och klistra i Powerpoint och känn dig trygg med att rapporter och diagram visar aktuell information direkt från systemets databas.
Louise Thunberg och Johanna Garcia Gådin, Produktspecialister Mercur

Vikten av kroppsspråk i en digital värld 

Vi vill varmt välkomna Mi Ridell, skådespelerska och expert inom kroppsspråk och presentationsteknik, som kommer lära dig hur du blir ännu bättre på digitala möten och hur du håller energin uppe framför skärmen.

Hon har studerat ickeverbal kommunikation för den amerikanske FBI agenten Joe Navarro och skrivit en bok i ämnet. Mi går igenom grunderna i tekniken, hur man läser av andras kroppsspråk, hur man gör med sitt eget kroppsspråk digitalt och vad man ska tänka på i samspelet med andra under det digitala mötet.

Mi  är i grunden skådespelare och har en lång karriär bakom sig från de svenska scenerna och svensk film- och TV-produktion.

Bättre, snabbare och mindre resurskrävande bokslut med digitala avstämningar

Att enkelt kunna förse organisationen och dess revisorer med rapporter och underlag för bokslutsavstämningar är något som spar mycket tid och arbete. 

Med Mercurs nya funktioner för att skapa rapportpaket med bifogade dokument, och göra dem tillgängliga i systemgenererade mappstrukturer, kan arbetet med att stämma av boksluten till stor del automatiseras. Du bestämmer själv vilka avstämningsrapporter med tillhörande bilagor som systemet ska lägga i respektive mapp, så får du tid för annat och slipper onödigt arbete med att kopiera filer eller skicka mejl.
Simon Sundström, Presales Mercur

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom