Våra 5 löften till dig!

När du väljer Mercur får du allt du behöver!
En komplett lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Vi lovar dig!

Mercur Business Control® ger dig stöd för effektivare planering och beslutsfattande. Vi hjälper dig hantera utmaningarna i din verksamhet och låter dig fokusera på det som är viktigt. När du väljer Mercur lovar vi att hålla fast vid våra 5 löften nedan!

Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions AB

Allt du behöver på samma plats!

Allt du behöver! En komplett lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Varför köpa fler system än du behöver? Med Mercur Business Control® får du verksamhetsstyrning och beslutsstöd i ett och samma system med rätt funktioner för såväl budget och prognos som rapportering och analys. 

En gemensam lösning ni kan växa i när behoven förändras och som ger rätt stöd oavsett roll i organisationen. Ni kan låta behoven styra, utan kompromisser – välj mellan dynamiska rapporter med inbyggda analysfunktioner, vägledd analys med start i översiktliga dashboards eller ad hoc-analys med Twist & Turn.

Prestanda i världsklass

Med Mercur Business Controls® marknadsledande databas erbjuder vi en snabb och skalbar lösning som lever upp till höga krav även när datamängden och antalet användare ökar. 

Det här intygar våra kunder och bevisas dessutom av tester med tusentals användare som uppdaterar systemet och tar ut rapporter samtidigt.

Snabb start och framtidssäkrad

Du behöver inte uppfinna hjulet igen. Mercur Business Control® erbjuder tusentals färdiga funktioner och kopplingar till andra system, redo att konfigureras just för era behov. Ni drar nytta av alla de standardfunktioner vi utvecklat i nära samarbete med våra kunder. 

Det går snabbt att komma igång, det är enkelt att uppgradera och ni fastnar inte i en egen lösning med äldre teknik.  

Lätt att använda för alla

Enkelt att administrera. Lätt att använda. Med Mercur Business Control® får du användarvänlighet på riktigt, dvs. både för vanliga användare och systemadministratörer. Mercurs intuitiva konfigurationsgränssnitt ger dig full kontroll och du behöver inte anlita konsulter för att göra ofta förekommande förändringar. Däremot lovar vi rätt stöd med fokus på värde och affärsnytta när du behöver det.

Enkelt och roligt att använda. Enhetliga begrepp, termer och mätetal med många grafiska presentationsmöjligheter. 

Vi tar ansvar för helheten

En leverantör som tar ansvar för helheten. I motsats till löst integrerade lösningar som bygger på komponenter och konsulter från olika leverantörer så utvecklar Mercur en från grunden helt komplett lösning där vi tar ansvar för helheten.

Att det här ger stabilitet och trygghet bevisas av våra återkommande kundundersökningar där 95 % av våra kunder intygar att de kommer att fortsätta vara kunder om fem år.

Se hur vi hjälpt våra kunder nå bättre resultat!

Intresserad av att veta mer? 

Hör av dig till oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom