Snabbare och mindre resurskrävande planering med Mercur hos Gekås Ullared

Efter en grundlig upphandlingsprocess valde Gekås att vända sig till Mercur för planering, uppföljning och analys av verksamheten. 

Gekås ville gå från det mer tidskrävande och manuella arbetet med Excel till en samlad systemlösning som ger alla medarbetare på olika nivåer tillgång till rätt underlag.

Efter införandet av Mercur Business Control har Gekås förbättrat och effektiviserat sina processer inom budgetering, prognostisering, uppföljning och analys.

Mercur Business Control ger oss en snabbare och mindre resurskrävande planerings- och uppföljningsprocess vilket är avgörande i en växande organisation. Dessutom underlättar det att systemet är enkelt för verksamhetsansvariga att lära sig.

Joakim Petersson, CFO Gekås Ullared AB

"Det är mycket glädjande att Gekås ger oss detta förtroende. Affären är ytterligare ett bevis för att vårt erbjudande mot marknaden även är ett mycket attraktivt alternativ för allt fler företag inom handelsbranschen", säger Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions AB.

Gekås Ullared AB är ett svenskt lågprisvaruhus i Ullared, Falkenbergs kommun. Företaget grundades 1963 av Göran Karlsson under namnet Ge-kås Manufaktur. Gekås Ullared är Sveriges populäraste besöksmål med närmare 5 miljoner besökare per år. TV-serierna "Ullared" och "Ullared - Jakten på storsäljaren" utspelar sig i och kring varuhuset.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom