WEBINAR-ON-DEMAND
Säker affärsplanering på AJ Produkter med Mercur

Lyssna till ett exklusivt webinar med AJ Produkter som kommer att dela med sig av hur de har gått från flera komplexa, tidskrävande planeringsprocesser till en säker och robust plattform för planering, prognostisering och beslutsstöd med Mercur Business Control®.

Lyssna till Johan Granlund, CFO, och Dimitris Karagianis, chefscontroller på AJ Produkter som berättar om hur de har fått en säkrare affärsplanering av 20 000 produkter på 19 marknader!  

Vi bjuder även på en generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. 

En gemensam lösning för AJ Produkter

AJ Produkter AB, som äger hela kedjan från tillverkning till försäljning och eftermarknad, har på kort tid kunnat ersatta tidigare manuella processer där landschefer, fabrikschefer och andra beslutsfattare behövde skicka dussintals Excel-filer fram och tillbaka. Nu kan de i stället dra nytta av att arbeta i en gemensam lösning, vilket spar tid, höjer kvalitén och erbjuder bättre affärsinsikt för AJ Produkters medarbetare på alla nivåer.

Vi har sparat väldigt mycket tid och många andra resurser under vår budgetprocess tack vare Mercurs lösning. Vi har även implementerat en process för löpande prognoser.

Johan Granlund, CFO, AJ Produkter AB

Johan Granlund är CFO på AJ Produkter och har tidigare jobbat som kontorschef, företagschef och analytiker på bank under 15 år. Som ledare är det viktigt att pedagogiskt kunna kommunicera och visualisera för att bygga förtroende och jobba mot mål. Till det behövs en tydlig pedagogik, bra arbetskamrater men också bra verktyg. 

Innehåll

  1. Generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos, rapportering och analys.

  2. Johan Granlund, CFO, och Dimitris Karagianis som är chefscontroller på AJ Produkter berättar om hur de har fått en säkrare affärsplanering av 15 000 produkter på 19 marknader!

  3. Frågestund med AJ Produkter

AJ Produkter AB är en ledande tillverkare och leverantör av produkter och utrustning för arbetsplatser som kontor, skolor, lager och industri. AJ Produkter AB erbjuder ett högkvalitativt modernt utbud av produkter och lösningar under devisen ”rätt produkter till rätt priser”.

Ja tack, jag vill gärna få tillgång till det inspelade webinaret! Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom