Allmänna villkor

Här kan du ta del av de villkor som gäller i samband med våra evenemang. I och med att du anmäler dig till våra eventets accepterar du nedanstående villkor.

Betalningsvillkor

Alla priser anges exkl. moms. Fakturan skickas efter att bokningen bekräftats. Betalning sker mot faktura med 30 dagars betalningsvillkor eller enligt separat avtal. 

Överlåtelse av deltagarplats 

Anmälan är bindande. I det fall Mercur Solutions ställer in ett evenemang återbetalas 100 % av det inbetalda beloppet.

Du kan när som helst överlåta din plats till en kollega genom att kontakta oss via mail

Digital deltagarplats

En digital deltagarplats är personlig och avser alltid en person. Varje deltagare får en personlig länk och kan delta digitalt via webbläsaren. Flera personer kan ej logga in på samma inloggning/enhet. Du måste meddela oss om du önskar överlåta din deltagarplats till en kollega. Om ej anmälda personer deltar kommer dessa att faktureras. För frågor gällande digitalt deltagande vänligen kontakta oss på info@mercur.com

Behandling av personuppgifter

När du anmäler dig till våra kurser och seminarier accepterar du Mercur Solutions Privacy Policy.

Vid event kommer Mercur Solutions ha rätt att visa deltagarens namn samt företagsnamn och dela med andra deltagare i form av deltagarlista samt visa kunders logo under eventen. 

Fotografering och filmning

Ibland fotograferar och filmar vi våra evenemang. Som deltagare godkänner du att vi fotograferar och filmar våra evenemang och att bilderna och filmerna får användas på webben eller i kommersiellt material.

Övrigt

Mercur Solutions reserverar sig för mindre ändringar i programmen som exempelvis ändringar av talare, programpunkter eller lokal för evenemanget. På grund av omständigheter utanför Mercur Solutions kontroll har vi rätt att byta datum, ändra format, arrangera digitalt eller att ställa in ett evenemang. I det fall Mercur Solutions ställer in ett evenemang krediteras kunden 100 % av det inbetalda beloppet. 

Force Majeure

Mercur Solutions ansvarar ej för skada som beror av t.ex. myndighetsåtgärd, naturkatastrof, krig, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet som står utanför vår kontroll. Vi är ej heller ansvariga för skada i de fall då utbildning helt eller delvis måste ställas in på grund av föreläsares akuta sjukdom och där lämplig ersättare ej kunnat engageras.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom