Electrolux resa med Mercur

Electrolux delar med sig av hur de med stöd av Mercur Business Control® skapade en gemensam plattform för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. 

Resultatet blev EN process och ETT flöde där hela kedjan hänger ihop, från kostnadsställebudget och allokeringsmodell till rapportering och analys.  

Lyssna på Jenny Willén, Business Controller på Electrolux IT, som berättar om hur de arbetar med Mercur. 

Du bjuds även på en generell presentation av Mercur Business Controls funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. 

Allt i en plattform hos Electrolux

Electrolux IT såg ett behov av att ersätta sin tidigare lösning för budget och valde då Mercur Business Control. Anledningen var att man såg fördelar med att gå över till en skalbar, användarvänlig standardlösning i molnet med minskat personberoende vid underhåll och utveckling av lösningen. 

Under seminariet kommer du få se praktiska tips och trix på hur man ska tänka för att få till en process och ett flöde där hela kedjan hänger ihop, från kostnadsställebudget och integrerad allokeringsmodell till rapportering – ingen risk att förändringar i en del inte följer med hela vägen.

Electrolux berättar även hur Mercur hjälpt dem att hantera de utmaningar som finns med ett ökat antal projekt och många användare samtidigt som de undviker manuellt arbete.

Vi är väldigt nöjda med att ha fått en lösning på plats som effektivt minimerar administrativt arbete och snabbar upp våra processer så att våra användare snabbare får tillgång till aktuell information om hur de ligger till i förhållande till våra planer.

Jenny Willén, IT Business Controller, Applications, Electrolux IT

Jenny Willén jobbar som Business Controller på Electrolux IT. I huvudsak stödjer hon den Europeiska IT organisationen när det kommer till finansiella prognoser, uppföljningar och beslutsunderlag. Jenny har vid sidan om sin vanliga roll varit projektledare för utrullning av Mercur i andra delar av företaget.

Innehåll

  1. Generell presentation av Mercur Business Controls funktioner för budget, prognos, rapportering och analys.

  2. Jenny Willén, Business Controller på Electrolux IT,  berättar om Electrolux resa med Mercur 

Electrolux är en ledande global ledande leverantör av maskiner för hushåll och professionellt bruk. Genom sina varumärken, inklusive Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse och Zanussi, säljer Electrolux mer än 60 miljoner hushålls- och professionella produkter på mer än 150 marknader varje år.

Vill du veta mer om Electrolux resa med Mercur?

Fyll i nedan och få det inspelade seminariet med Electrolux! Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom