HKScan använder Mercur inom ekonomi, försäljning och produktion

Vara med och lyssna till när Johan Birath, Chefscontroller på HKScan Sweden AB, berättar om hur de använder Mercur Business Control inom ekonomi, försäljning och produktion.

"HKScan Sweden AB är en del av HKScan som är ett av de ledande livsmedelsföretagen i Europa. Mercur Business Control används för rapportering, analys, budget och prognos och är bland annat integrerat med ekonomisystemet M3. Mercur är mycket kraftfullt och vi gör det mesta själva", berättar Johan Birath, Chefscontroller, HKScan Sweden AB.

Du får också ta del av de bästa tipsen för ett lyckat införande av ett beslutsstödsystem och de fördelar ett modernt system för verksamhetsstyrning medför.

Seminariet avslutas med en generell presentation av Mercur Business Controls funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. Du får även ta del av de senaste nyheterna i Mercur Business Control 8!

Vill du se hur HKScan använder Mercur inom ekonomi, försäljning och produktion?

Fyll i nedan och få det inspelade seminariet med HKScan. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom