HKScan använder Mercur inom ekonomi, försäljning och produktion

Vara med och lyssna till när Johan Birath, Chefscontroller på HKScan Sweden AB, berättar om hur de använder Mercur Business Control inom ekonomi, försäljning och produktion.

"HKScan Sweden AB är en del av HKScan som är ett av de ledande livsmedelsföretagen i Europa. Mercur Business Control används för rapportering, analys, budget och prognos och är bland annat integrerat med ekonomisystemet M3. Mercur är mycket kraftfullt och vi gör det mesta själva", berättar Johan Birath, Chefscontroller, HKScan Sweden AB.

Du får också ta del av de bästa tipsen för ett lyckat införande av ett beslutsstödsystem och de fördelar ett modernt system för verksamhetsstyrning medför.

Seminariet avslutas med en generell presentation av Mercur Business Controls funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. Du får även ta del av de senaste nyheterna i Mercur Business Control 8!

Vill du se hur HKScan använder Mercur inom ekonomi, försäljning och produktion?

Fyll i nedan och få det inspelade seminariet med HKScan. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Great place to work logo
UC

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom