Hästens gemensamma lösning för resultat- och orderuppföljning

Lyssna på när Ann Wahlgren, Presales på Mercur, berättar om hur Hästens skapat en gemensam lösning för resultat- och orderuppföljning samt budget och prognos med hjälp av Mercur Business Control. De har bland annat integrerat Mercur med sina affärs- och försäljningssystem. Du får ta del av de bästa tipsen för ett lyckat projekt och de vinster Mercur medfört.

Hästens är Sveriges äldsta sängtillverkare och har funnits sedan 1852. Deras vision – att ge världen den bästa sömnen, och därmed den bästa sängen – lämnar inte utrymme för några genvägar.

Seminariet avslutas med att Petra Öhlin Göransdotter, kort presenterar Mercur Business Control 7, den marknadsledande lösningen för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Vill du se Hästens lösning för resultat- och orderuppföljning?

Fyll i nedan och få det inspelade seminariet med Hästens.    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom