Effektivare budgetarbete, högre kvalitet och stora tidsbesparingar med Mercur hos Nobina

Lyssna på när Nobina berättar om hur de uppnått en mer träffsäker budget baserad på mer aktuell information, med en kortare och senare budgetprocess, efter införandet av Mercur Business Control. 

Med en både intuitiv och dynamisk lösning har man skapat möjligheter att involvera verksamhetsansvariga i processen samtidigt som man kan analysera olika scenarion och göra sena ändringar.

Ta del av erfarenheterna de har från att använda ett modernt system för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Vi visar även en generell presentation av Mercur Business Controls funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. Du får även ta del av de senaste nyheterna i Mercur Business Control 8!

 

Nobina är ett av nordens största kollektivtrafikföretag som ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av sam­hället i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

 

Vill du se hur Nobina sparat tid med en effektivare budgetprocess? 

Fyll i nedan och få det inspelade seminariet med Nobina.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom