Bildkälla ESS

INSTÄLLT -
Exklusivt seminarium hos ESS med Mercur  

European Spallation Source, ESS, bjuder in till ett exklusivt seminarium på den nya forskningsanläggningen som byggs i Lund. 

Kom och lyssna till Diana Bergenholtz, Business Controller och systemansvarig på ESS, som berättar om hur de arbetar med Mercur. 

Vi bjuder på förmiddagsfika och en generell presentation av Mercur Business Controls funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. 

VAR? The European Spallation Source, Odarslövsvägen 113, 224 84 Lund

NÄR? INSTÄLLT den 26 mars 2020. Genomförs vid senare tillfälle.  

TID? Registrering och förmiddagsfika 8.45. Seminarium och visning från terassen 9.00-11.15 

Om du inte har möjlighet att medverka på plats, delta via webben!

Boka din kostnadsfria plats!

Nytt system för budgethantering och uppföljning hos ESS 

Diana Bergenholtz, ESS

Välkommen att lyssna till Diana Bergenholtz, Business Controller och systemansvarig på ESS, som berättar om den världsledande forskningsanläggningen och hur de arbetar med Mercur Business Control för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. 

Diana visar hur ESS byggt upp sina budgetformulär, implementerat verksamhetsspecifika lösningar och tagit fram ett rapportpaket i systemet. ESS berättar också om sina erfarenheter från implementeringsprojektet och hur vägen framåt ser ut.

 

 

European Spallation Source (ESS) är en flervetenskaplig forskningsanläggning för materialforskning och life science, baserad på världens mest kraftfulla neutronkälla. Forskningsanläggningen byggs i Lund och planeras öppna för forskare 2023. ESS kommer att innebära helt nya och oöverträffade forskningsmöjligheter för forskare från hela världen, till gagn för utvecklingen av bland annat bättre batterier, nya mediciner och mer hållbara material.

Mercur Business Control 

Under förmiddagen får du även se en generell presentation av Mercur Business Controls funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. 

Du får även ta del av de senaste nyheterna i Mercur Business Control 8!

Passa på att boka din plats!

Seminariet är kostnadsfritt!
Begränsat antal platser. Först till kvarn!

Om du inte har möjlighet att medverka på plats, delta via webben!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom