Ny distributör för Mercur i Frankrike

Mercur har ingått ett avtal med en ny distributör och en implementationspartner i Frankrike. Avista, med huvudkontor i Bordeaux, har över 20 års erfarenhet av att sälja, implementera och underhålla administrativa system. Avista hjälper företag och organisationer att optimera sin redovisning och finansiella uppföljning. Som exempel kan nämnas ekonomisystem, betalningssystem, reseräkningssystem och system för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Pierre Ballon, VD för Avista: "Mercur Business Control kompletterar vårt erbjudande med funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. Vi har redan sett ett stort intresse för Mercur bland såväl befintliga som nya kunder och påbörjar just nu vårt första implementeringsprojekt.”

Ulf Alkelin, VD på Mercur Solutions: "Vi är väldigt glada att få Avista, med sin långa erfarenhet inom vårt område, som partner på den franska marknaden och ser fram emot ett spännande samarbete. Vi levererar sedan en tid Mercur Business Control på franska och erbjuder även systemet som molnlösning.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom