2014-10-10

Ny distributör för Mercur i Frankrike

Mercur har ingått ett avtal med en ny distributör och en implementationspartner i Frankrike. Avista, med huvudkontor i Bordeaux, har över 20 års erfarenhet av att sälja, implementera och underhålla administrativa system. Avista hjälper företag och organisationer att optimera sin redovisning och finansiella uppföljning. Som exempel kan nämnas ekonomisystem, betalningssystem, reseräkningssystem och system för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Pierre Ballon, VD för Avista: "Mercur Business Control kompletterar vårt erbjudande med funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. Vi har redan sett ett stort intresse för Mercur bland såväl befintliga som nya kunder och påbörjar just nu vårt första implementeringsprojekt.”

Ulf Alkelin, VD på Mercur Solutions: "Vi är väldigt glada att få Avista, med sin långa erfarenhet inom vårt område, som partner på den franska marknaden och ser fram emot ett spännande samarbete. Vi levererar sedan en tid Mercur Business Control på franska och erbjuder även systemet som molnlösning.”

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt