Ny distributör och ny kund för Mercur i Italien!

Mercur har ingått ett avtal med en ny distributör och en implementationspartner i Italien, Analytical Applications och EULOGOS Consulenti di Direzione. Båda företagen är baserade i Milano och har en lång erfarenhet av att distribuera och implementera lösningar för verksamhetsstyrning, dvs. budgetering, prognostisering, planering och beslutsstöd.

Gennaro Ciaraldi från Analytical Applications: "Vi ser verkligen fram emot att arbeta med Mercur Business Control i Italien. Mercur Solutions är en ledande leverantör av programvara för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Företaget har en modern produkt och lång erfarenhet av framgångsrika implementeringar."

Ulf Alkelin, VD på Mercur Solutions: " Vi ser en god potential för våra lösningar på den italienska marknaden och vi är mycket nöjda med att ha hittat en erfaren och professionell distributör i Italien. Italien håller på att återhämtar sig efter den ekonomiska nedgången och vi ser en ökad potential på marknaden för våra lösningar."

Analytical Applications har dessutom skrivit avtal med sin första Mercurkund, GESP - Geographic Information Systems. GESP har varit verksamt i över ett decennium inom geografiska informationssystem. De tar fram geospatiala datorprogram och utvecklar egna projekt för varje behov och varje klient. GESP är ett av de största privata företagen som finns i Italien inom GIS.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom