Transmode har valt Mercur Business Control som ny systemplattform

Transmode har valt Mercur Business Control som ny systemplattform för konsolidering, koncernrapportering och planering men ser även att systemet kan användas för fler områden. Systemet integreras initialt med bl.a. affärssystemet Monitor och Hogia.

Transmode är en global leverantör av paketbaserade optiska nätlösningar som gör det möjligt för fasta och mobila nätoperatörer att kostnadseffektivt hantera det ökande kapacitetsbehov som den snabba tillväxten i video och datatrafik innebär.

Transmode med huvudkontor i Stockholm, är noterat på NASDAQ OMX, Stockholm (TRMO). Sedan år 2000 har företaget installerat mer än 45.000 system för fler än 550 fasta och mobila teleoperatörer, internetleverantörer, tjänsteleverantörer samt större företag och offentliga förvaltningar i över 50 länder över hela världen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom