Nyheter i Mercur Business Control 8.3

Johan Lindemann, utvecklingschef på Mercur, presenterar med stolthet den senaste versionen av Mercur Business Control som är fullspäckad med förbättringar och ny funktionalitet. Då årets kunddag, Mercur Business Control Forum, blev inställt kommer vi köra den mycket populära presentationen med Johan som webinar. 

Missa inte det här tillfället att få en genomgång av de viktigaste nyheterna!

Vi har nu släppt version 8.3.0 av Mercur Business Control. En av de största nyheten är möjligheten att inkludera steglösa mätare av olika slag i rapporter. Ett antal färdiga mätare finns redan tillgängliga, men det är också möjligt att skapa helt egna. 

På administrationssidan har bland mycket annat funktionerna ”Användning av rapporter” och ”Användning av dimensionsmedlemmar” lagts till för att underlätta för systemadministratörer. 

En stor nyhet för integrationer är möjligheten att fjärrexekvera dataflöden – med schemaläggning inbyggd i systemet och en förbättrad dataflödesöversikt.

Missa inte det här tillfället att få en genomgång av de viktigaste nyheterna.

Ja tack, jag beställer webinaret!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom