Bättre användarupplevelse och högre kvalitet med tydlig navigering och visuell planering

Gör det enkelt att göra rätt! Vägled era användare i Mercur med funktioner för navigering via intuitiva dashboards och minska behovet av utbildning och onödiga klick i systemet. 

Vi får många frågor från våra kunder om tips och idéer på hur man kan öka intresset och engagemanget för ekonomi- och verksamhetsstyrning i organisationen. Hur ska vi göra för att få med oss användarna i våra styrprocesser och hur vägleder vi dem för bättre resultat och användarupplevelse? Hur kan visualisering i samband med inmatning i systemet bidra till bättre insikt?

Nu bjuder vi på presentationen som skulle varit ett av föredragen på årets Mercur Forum, som vi flyttade fram till nästa år.  

Lyssna till Louise Thunberg, produktspecialist och Johanna Garcia Gådin, systemarkitekt på Mercur, visar hur ni kan hjälpa era användare att uppnå ännu högre kvalitet i planeringsarbetet med direkt återkoppling genom visualisering med grafik och diagram i inmatningen.

 

 

Fyll i nedan och får tillgång till det inspelade webinaretPrenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Great place to work logo
UC

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom