Bättre användarupplevelse och högre kvalitet med tydlig navigering och visuell planering

Gör det enkelt att göra rätt! Vägled era användare i Mercur med funktioner för navigering via intuitiva dashboards och minska behovet av utbildning och onödiga klick i systemet. 

Vi får många frågor från våra kunder om tips och idéer på hur man kan öka intresset och engagemanget för ekonomi- och verksamhetsstyrning i organisationen. Hur ska vi göra för att få med oss användarna i våra styrprocesser och hur vägleder vi dem för bättre resultat och användarupplevelse? Hur kan visualisering i samband med inmatning i systemet bidra till bättre insikt?

Nu bjuder vi på presentationen som skulle varit ett av föredragen på årets Mercur Forum, som vi flyttade fram till nästa år.  

Lyssna till Louise Thunberg, produktspecialist och Johanna Garcia Gådin, systemarkitekt på Mercur, visar hur ni kan hjälpa era användare att uppnå ännu högre kvalitet i planeringsarbetet med direkt återkoppling genom visualisering med grafik och diagram i inmatningen.

Ja tack, jag beställer webinaret!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom