Gör det enkelt att göra rätt
– så får ni med användarna i beslutsstödslösningen!

Syftet med systemstöd för verksamhetsstyrning och beslutsstöd är att effektiviserar processerna för budget, prognos, rapportering och analys och samtidigt höja kvalitén. Men det är lätt att gå vilse i en lösning som inte sätter användarna i centrum. 

Det här webinaret fokuserar på hur ni vägleder era användare med funktioner för navigering via intuitiva dashboards och minimerar såväl utbildningsbehov som onödiga klick i systemet. Dessutom visar vi hur ni kan hjälpa era användare att uppnå ännu högre kvalitet i planeringsarbetet med direkt återkoppling genom visualisering med grafik och diagram i inmatningen. 

 

Under webinaret kommer du få lyssna till Louise Thunberg, produktspecialist och Johanna Garcia Gådin, systemarkitekt på Mercur, som visar hur ni sätter användarnas behov i centrum.  

Du får se praktiska exempel och tips på hur man på ett enkelt sätt vägleder användarna genom budgetering, uppföljning och analys.

Ja tack, jag beställer webinaret!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom