WEBINAR-ON-DEMAND
Så uppnår ni bättre resultat med ett beslutsstödsystem! 

Tid är pengar. Ett uttryck man ofta hör och som det finns stor sanning i. Att gå från manuella processer kring budget, prognos och rapportering till att införa ett beslutsstödsystem som samlar allt på samma plats sparar tid och hjälper er fatta bättre beslut.

Vi har hjälpt hundratals företag och organisationer i mer än 40 år med att införa beslutsstödsystem för sina verksamheter. Nu delar vi med oss av våra bästa tips kring hur ni kan uppnå bättre resultat med ett beslutsstödsystem!

Vi bjuder även på en generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. 

Hur kan man då räkna hem investeringen i ett beslutsstödsystem?

För att kunna bedöma en investeringen i ett beslutsstödsystem rekommenderar vi att sätta upp tydliga mål. Hur ser nuläget ut och vad vill vi uppnå med det nya systemet? 

Baserat på våra erfarenheter kring hur företag och organisationer kan uppnå bättre resultat genom att införa ett beslutsstödsystem har vi identifierat stora förbättringar inom dessa områden:

  1. Spara tid genom att förenkla och automatisera arbetsmoment för såväl användare som systemadministratörer

  2. Minska felkällor genom en gemensam kvalitetssäkrad lösning med världsledande prestanda

  3. Öka delaktigheten och insikten med en lösning som kan involvera många användare på ett effektivt sätt

Tids- och kvalitetsvinster räcker oftast för att räkna hem investeringen på mindre än två år – och då har vi inte räknat på vinsterna av högre engagemang och bättre beslut! 

 
Lyssna till Petra Öhlin Göransdotter, produktspecialist på Mercur, som delar med sig av sin erfarenhet kring hur företag och organisationer har kunnat uppnå bättre resultat efter införandet av ett beslutsstödsystem. 

Petra har jobbat på Mercur i 13 år i rollerna som applikationskonsult, projektledare och är nu ansvarig för presalesavdelningen.

"Det roligaste med mitt jobb är att få vara kreativ och hitta bra långsiktiga lösningar för kunder som tar hänsyn till allt från datastrukturer till slutanvändarna." 

Innehåll

  • Våra bästa tips kring hur företag och organisationer kan uppnå bättre resultat genom att införa ett beslutsstödsystem. 

  • Generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos, rapportering och analys.

Ja tack, jag beställer webinaret!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom