WEBINAR-ON-DEMAND:
Effektivare planering och uppföljning hos Mellanskog 

Ta chansen och lyssna till vårt exklusiva webinar tillsammans med Mellanskog som fått en effektivare planering och uppföljning med hjälp av nyckeltal, diagram och dashboards. 

Mellanskog har utvecklat ett grafiskt tilltalande och lättnavigerat system, som passar användare med varierad systemvana i hela organisationen.

Vi bjuder även på en generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. 

Du kommer få se hur Mellanskog använder Mercur Business Control för budget, prognos, månadsrapportering, kontraktsuppföljning, kunduppföljning och analys. Mellanskog har tidigare hanterat dessa processer i ett flertal olika system, bland annat Excel,  och har nu sparat mycket tid efter införandet av Mercur. 

Med hjälp av Mercur har vi fått en mer detaljerad budget som bidrar till att uppföljningen kan göras på ett smidigare sätt än tidigare. Detta tillsammans med möjligheten att koppla samman kontraktsdata och huvudboksdata utgör två funktionaliteter som är till stor nytta för oss i vårt framtida analysarbete.

Björn Fredriksson, Controller, Mellanskog

Innehåll

  1. Generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos, rapportering och analys.

  2. Björn Fredriksson på Mellanskog visar hur de har utvecklat ett grafiskt tilltalande och lättnavigerat system, som passar användare med varierad systemvana. 

  3. Frågestund med Mellanskog

Mellanskog är en skogsägarförening med verksamhetsområde från Gotland i söder till Härjedalen i norr. De är ett fullserviceföretag som erbjuder allt från avverkning, skogsskötsel, skoglig rådgivning och planering till ekonomiska tjänster tillsammans med samarbetspartners. Mellanskog är en kooperation som ägs av 26 000 medlemmar från 40 länder och omsätter ca 3 miljarder kronor.

Ja tack, jag beställer webinaret med Mellanskog!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom