Min sommarhälsning till er!

En sommarhälsning från Mercur!

Sommaren står för dörren och förhoppningsvis kommer värmen mer frekvent till midsommar. Det har varit härligt att kunna träffa er kunder igen under mer normala förhållanden och för första gången sedan 2019 kunde vi genomföra Mercur Forum på Cirkus!

Jag vill passa på att tacka er alla som deltog nu i maj. Vädret var som vanligt strålande och innehållsmässigt var konferensen mycket intressant och givande. Vi var ca 150 personer på Lilla Cirkus + alla vi Mercurare! Arrangemanget, kundpresentationerna och Mercurs presentationer fick genomgående toppbetyg. Speciellt vill jag tacka Camilla Östh från Scania och Diana Bergenholtz från European Spallation Source för mycket bra och genomarbetade presentationer. Jag hoppas vi ses på Cirkus nästa år den 25 maj. 

Under våren har vi fått 15 nya kunder, varav 5 i Storbritannien. Det är mycket glädjande att vår etablering i Storbritannien börjar ge resultat. Dessutom har ett antal av våra kunder med Mercur installerad i sin egen miljö valt att migrera till vår molnlösning.

Avslutningsvis vill jag tacka er för det förtroende ni visar för Mercur och våra lösningar. Vår ambition är att ha branschens mest nöjda kunder och dit ska vi nå genom att alltid värna om våra kunder genom stort engagemang och att vara en enkel och smidig partner att jobba med. Jag hoppas att ni en än gång tar er tid att svara på kundundersökningen som vi kommer att skicka ut under hösten. Era svar är en ovärderlig hjälp för oss för att uppnå våra mål.

Supporten håller öppet som vanligt hela sommaren och du når den 08.00 till 17.00 via telefon 08-459 69 30, mejl eller online.

Jag önskar er alla en avkopplande och skön sommar!

Med vänliga hälsningar 

Ulf Alkelin
VD, Mercur Solutions AB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom