Mercur Start

Planeringssystem

För att enklare och effektivare kunna planera för framtiden, kan ni med fördel använda er utav ett planeringssystem

Med ett effektivt planeringssystem kan både företag och organisationer planera för framtiden samt analysera olika utfall. Något som både förenklar arbetet, frigör tid och sparar kostnader.
 

Enklare planering med Mercur Business Control

Vi har därför utvecklat ett komplett planeringssystem som låter dig planera och analysera hela verksamheten i ett och samma system. Vårt system Mercur Business Control integreras enkelt med ett nuvarande affärssystem och eventuella andra informationskällor.

Detta gör att planeringsprocessen snabbas upp samt att resultat presenteras snabbare och mer överskådligt. Planeringssystemet gör även att varje avdelning får tillgång till rätt information vid rätt tillfälle. Något som gör att de kan effektivisera planeringsprocessen och fatta bättre beslut.

En annan fördel när du ska planera för framtiden är att du med Mercur Business Control kan simulera olika scenarion. Du kan exempelvis snabbt simulera och analysera hur olika förutsättningar påverkar olika delar av verksamheten.
 

Vad säger våra kunder? 

Vi har genom åren haft möjligheten att hjälpa hundratals ledande företag inom de flesta branscher. Något som har gett oss många fina referenser, men också nöjda och långsiktiga kunder. 

97% av våra kunder anser exempelvis att de snabbar upp sina processer och sparar värdefull tid. De anser också att de får ett enhetligt, lättanvänt och komplett system som omfattar allt från standardrapporter, dynamiska rapporter och analys till budget, prognos, målstyrning och simulering.

Vad tycker kunderna i just din bransch om Mercur Business Control?
Hitta din bransch här!
 

Vill du veta mer?

Om du är intresserad av att veta mer om vårt planeringssystem Mercur Business Control kan du läsa mer om de olika användningsområdena:

Verksamhetsstyrning & Beslutsstöd

Budgetering & Prognostisering

Rapportering & Analys

Målstyrning
 

Du är också varmt välkommen att delta på något av våra frukostseminarier. På våra seminarier kommer du få lyssna till hur några utav våra kunder använder sig utav Mercur Business Control. Vi bjuder även på frukost och en generell presentation av Mercur Business Controls funktioner för budget, prognos, rapportering och analys samt de senaste nyheterna i Mercur Business Control 8!
Seminarierna är helt kostnadsfria.

 

Vill du se hur vi kan hjälpa dig? 

Boka din kostnadsfria demo via webben!

  *) obligatoriska fält

 

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt