Planeringssystem

För att enklare och effektivare kunna planera för framtiden, kan ni med fördel använda er utav ett planeringssystem

Med ett effektivt planeringssystem kan både företag och organisationer planera för framtiden samt analysera olika utfall. Något som både förenklar arbetet, frigör tid och sparar kostnader.

Enklare planering med Mercur Business Control

Vi har därför utvecklat ett komplett planeringssystem som låter dig planera och analysera hela verksamheten i ett och samma system. Vårt system Mercur Business Control integreras enkelt med ett nuvarande affärssystem och eventuella andra informationskällor.

Detta gör att planeringsprocessen snabbas upp samt att resultat presenteras snabbare och mer överskådligt. Planeringssystemet gör även att varje avdelning får tillgång till rätt information vid rätt tillfälle. Något som gör att de kan effektivisera planeringsprocessen och fatta bättre beslut.

En annan fördel när du ska planera för framtiden är att du med Mercur Business Control kan simulera olika scenarion. Du kan exempelvis snabbt simulera och analysera hur olika förutsättningar påverkar olika delar av verksamheten.

Vad säger våra kunder? 

Vi har genom åren haft möjligheten att hjälpa hundratals ledande företag inom de flesta branscher. Något som har gett oss många fina referenser, men också nöjda och långsiktiga kunder. 

97% av våra kunder anser exempelvis att de snabbar upp sina processer och sparar värdefull tid. De anser också att de får ett enhetligt, lättanvänt och komplett system som omfattar allt från standardrapporter, dynamiska rapporter och analys till budget, prognos, målstyrning och simulering.

Vad tycker kunderna i just din bransch om Mercur Business Control?
Hitta din bransch här!

Vill du veta mer?

Om du är intresserad av att veta mer om vårt planeringssystem Mercur Business Control kan du läsa mer om de olika användningsområdena:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom