Affärsdata

Idag har de flesta företag och organisationer tillgång till mer affärsdata än någonsin tidigare. Denna utvecklingen fortsätter dessutom att växa sig starkare för varje dag som går och drivs på av den ständiga digitaliseringen. 

Trots att alla har tillgång till denna affärsdata så är det många som inte använder eller gör något utav den. Vid de flesta fall så vet man helt enkelt inte om att data är så pass värdefullt och i andra fall så saknar man istället verktyg för att sammanställa, bearbeta och analysera data.
 

Ökad insikt & bättre beslut med affärsdata

Med hjälp av data har du möjlighet att få ökad insikt om alla delar av affärsverksamheten, vilket gör att du kan fatta bättre beslut. Denna information ger dig också möjligheten att förstå dina kunder bättre, vilket gör att du kan skapa mer träffsäkra kampanjer. 

Affärsdata hjälper dig alltså att genomföra riktade satsningar tack vare bättre kundinformation, automatisera tidskrävande affärsprocesser och kombinerade data ger dig en komplett verksamhetsbaserad rapportering.
 

Mercur Business Control

Som vi nämnt tidigare så saknar många företag idag system som hanterar data eller också har man olika system för olika affärsområden. Med vårt beslutsstödsystem Mercur Business Control får du ett komplett system för att sammanställa, bearbeta och analysera all affärsdata

Med vårt system får du alltså all information på ett och samma ställe. Tack vare att informationen från olika delar av verksamheten som produktion, personal, försäljning, marknad och inköp finns på samma ställe får du en komplett bild av företaget. Något som gör att du kan fatta bättre beslut.

En annan fördel är också att de olika avdelningarna får tillgång till den information som är relevant utifrån deras funktion, verksamhet och tillhörighet. När de ansvariga från respektive avdelningar får större insikt och förståelse för företagets ekonomiska förutsättningar och mål ökar delaktigheten.
 

Ett erkänt system

Vi på Mercur har varit verksamma mer än 40 år och under dessa år har vi hjälpt hundratals större och ledande företag inom alla olika branscher. Något som har gett oss många fina referenser. Här kan du se vilka företag och organisationer i din bransch som har Mercur Business Control!
 

 

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor, funderingar eller önskar en gratis webb-demo.
 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom