Mercur Start

Verksamhetsstyrning

Verksamhetsstyrning handlar om att fatta rätt beslut med rätt timing och på riktiga grunder.

För att enklare och effektivare kunna styra verksamheten i den riktning ni önskar, kan ni med fördel använda er utav ett beslutsstödsystem.
 

Smartare verksamhetsstyrning med Mercur Business Control

Med vårt kompletta system för verksamhetsstyrning, Mercur Business Control, kan du enklare hantera de utmaningar som uppstår i er verksamhet och samtidigt effektivisera er verksamhetsstyrning. Systemet ger också ansvariga på alla nivåer större förståelse för verksamhetens mål och ekonomiska förutsättningar, vilket skapar mer motiverade och resultatorienterade medarbetare.

Mercur Business Control implementeras enkelt hos ert företag och integreras sedan med ert affärssystem, samt andra informationskällor som försäljnings-, produktions- och personalsystem. Med vårt system får ni ett effektivt och flexibelt verktyg som förtydligar kopplingen mellan strategier, planer och aktiviteter. 

Tack vare att vårt huvudkontor med alla funktioner och egna programvaruutvecklare finns i Stockholm så kan vi också snabbt införa nya funktioner enligt era önskemål.

Vårt flexibla system kan alltså enkelt anpassas till den verksamhetsstyrningsmodell som används i just er organisation. Ingen organisation är den andre lik och därför krävs unika modeller och nyckeltal.
 

Kompetens som ger dig ett försprång

När du väljer Mercur Business Control får du en komplett och marknadsledande lösning för verksamhetsstyrning. Systemet är uppbyggt från grunden för att uppfylla de höga krav som medelstora och stora företag ställer. Många av våra funktioner är dessutom till stor del ett resultat av samarbetet med våra kunder. Hos oss finns också erfarna konsulter med kompetens inom ekonomi och teknik som förstår era skiftande behov.
 

Vad säger våra kunder?

Som vi nämnde tidigare så är många av våra funktioner utvecklade genom samarbetet med våra kunder. Något som också gjort att vårt system tilltalar ledande företag inom en mängd olika branscher. Nedan kan du läsa vad våra kunder tycker om Mercur Business Control.

  • 98% anser att Mercur underlättar och effektiviserar arbetet i verksamheten.

  • 97% anser att de snabbar upp processerna och sparar tid med Mercur.

  • 98% tycker att de fattar bättre beslut med Mercur.

  • 90% anser att de fortsätter vara kund till Mercur om 5 år.
     

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig till oss ifall du har några frågor, funderingar eller önskar en kostnadsfri demo!

Vill du se hur vi kan hjälpa dig? 

Boka din kostnadsfria demo via webben!

  *) obligatoriska fält

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt