Så lyckas du med införandet av ett beslutsstödsystem!

WEBINAR-ON-DEMAND:
5 tips för att lyckas med införandet av ett beslutsstödsystem!

Varje lyckad förändringsresa börjar med att skapa engagemang och delaktighet. Så även när det kommer till att ta steget från att hantera sin planering av budget, prognos, rapportering och analys i tex Excel till att införa ett systemstöd. 

Vi har hjälpt hundratals företag och organisationer i mer än 40 år med att införa beslutsstödsystem för sina verksamheter. Nu delar vi med oss av våra bästa tips och visar vilka vinster ett nytt beslutsstödsystem kan bidra med för verksamheten. 

Vi bjuder även på en generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. 

Lyssna till Simon Sundström, presaleskonsult på Mercur, som delar med sig av fem tips för att lyckas med införandet av ett beslutsstödsystem.

Simon har jobbat på Mercur i mer än sju år i rollerna som applikationskonsult, utbildningsansvarig och tillhör nu vår presalesavdelning.

"Det jag tycker är mest spännande i mitt jobb är att hitta effektiva lösningar som hjälper kunder att spara tid och få mer tid över för analys och uppföljning." 

Under webinaret får du svar på: 

  1. Varför ska man införa ett beslutsstödsystem? 

  2. Vilka är de viktigaste framgångsfaktorerna för ett lyckat införandeprojekt?

  3. Vilka vinster finns det med ett beslutsstödsystem? 

Ja tack, jag beställer webinaret!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom