WEBINAR-ON-DEMAND
Få användarna hungriga på information!

Designa rapporter och dashboards så användarna blir hungriga på information!

  • Vill ni få kollegorna intresserade av företagets senaste siffror?

  • Hur kan man presentera en stor mängd data på ett aptitligt sätt?

Under webinaret får ni tips och inspiration kring hur man skapar nyfikenhet och hjälper medarbetare att navigera i djungeln av data. Vi kommer fokusera på upplägg, design och smarta funktioner som underlättar analys och ger snabb översikt för verksamheten.

Vi bjuder avslutningsvis även på en generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos, rapportering och analys.

Lyssna till Louise Thunberg, Customer Success Manager på Mercur, som delar med sig av sina erfarenheter kring hur företag och organisationer effektivare når ut med sina siffror och får högre engagemang hos medarbetarna. 

Louise har arbetet på Mercur i 9 år som applikationskonsult vid implementation, på presalesavdelningen samt med rådgivning och vidareutveckling av befintliga kundlösningar. 

Jag älskar när våra kunder växer och frodas med Mercur. När de använder många av våra smarta funktioner för att få bättre översikt, gör sin budget enklare och snabbare, skapar prognoser och simuleringscenarion och mycket mycket mer. Mitt driv är att informera och peppa våra kunder att få ut maximal nytta av just sitt system och göra deras resa med Mercur till ett nöje!

Louise Thunberg, Customer Success Manager, Mercur

Innehåll

  1. Våra bästa tips kring hur man skapar nyfikenhet och hjälper medarbetare att navigera i djungeln av data.

  2. Generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos,rapportering och analys.

Ja tack, jag beställer webinaret!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom