Management Reporting webinar med Mercur

WEBINAR-ON-DEMAND
Management Reporting
 

Management Reporting för högre effektivitet och bättre beslut

  • Vill du enkelt kunna fatta viktiga strategiska beslut?

Att förbättra och öka kvalitén på Management Reporting har visat sig allt viktigare i dagens samhälle. Processen kan ofta vara tidskrävande och involvera mycket manuellt arbete, samtidigt som det görs under tidspress. 

Under det här webinaret kommer ni få ta del av hur Mercur kan hjälpa er att automatisera processen, höja kvalitén och ge underlag i tid för bättre insikt och rätt beslut.

Vi bjuder avslutningsvis även på en generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos, rapportering och analys.

Effektiv Management Reporting hjälper ledningen både att fatta viktiga strategiska beslut och att agera snabbt på förändringar. Med en tydlig datadriven modell och rätt KPI:er får chefer och medarbetare rätt verktyg för att skapa överblick och snabbt kunna förstå hur affären utvecklas. Det stärker samarbetet i organisationen och gör det möjligt att agera och nyttja resurserna på bästa möjliga sätt.

Lyssna till Petra Öhlin Göransdotter, produktspecialist på Mercur, som delar med sig av sin erfarenhet kring hur företag och organisationer effektiviserar sin Management Reporting med hjälp av Mercur. 

Petra har jobbat på Mercur i 15 år i rollerna som applikationskonsult, projektledare och är nu ansvarig för presalesavdelningen. 

Det roligaste med mitt jobb är att få vara kreativ och kunna hjälpa kunder i sina processer så de får ut maximal nytta av den data de har.

Petra Öhlin Göransdotter, Presales Manager, Mercur

Innehåll

  1. Hur ni kan förbättra och öka kvalitén på Management Reporting genom att automatisera processen, arbeta effektivare och på så vis fatta rätt beslut 

  2. Generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos,rapportering och analys.

Ja tack, jag beställer webinaret - Management Reporting!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom