WEBINAR-ON-DEMAND

Maximera värdet av din historiska data!

Maximera värdet av historiska data och förbättra era prognoser

Vill du också se in i framtiden? 

Prediktiv analys är konsten att använda historiska och aktuella data för att göra prognoser om vad som kan hända i framtiden. 

I det här webinaret visar vi hur ni kan använda såväl tidigare prognoser som historisk data för att höja kvaliteten i ert planeringsarbete och att bli bättre på att förutspå framtiden med hjälp av Artificiell Intelligens, AI. 

Genom att analysera historisk data och träffsäkerheten i tidigare prognoser avslöjas mönster som kan ligga till grund för såväl kontinuerliga förbättringar som bedömning av risk i enskilda prognoser. Vi gör inte anspråk på övernaturliga krafter men Mercurs funktioner för prediktiv analys, som använder sig av Artificiell Intelligens AI, kan hjälpa dig att få en ännu tydligare bild av framtiden. 

Så ta chansen att utnyttja den fulla potentialen i era historiska data. Det kan vara så att ni sitter på en guldgruva full av historiska trender och variationer som med statistiska algoritmer ger inblick i möjliga framtida utfall. 

Lyssna till Petra Öhlin Göransdotter, produktspecialist på Mercur, som delar med sig av sin erfarenhet kring hur företag och organisationer kan förbättra sitt arbete kring planering och analys. 

Petra har jobbat på Mercur i 14 år i rollerna som applikationskonsult, projektledare och är nu ansvarig för presalesavdelningen.

Det roligaste med mitt jobb är att få vara kreativ och hitta bra långsiktiga lösningar för kunder som tar hänsyn till allt från datastrukturer till slutanvändarna

Petra Öhlin Göransdotter, Presales, Mercur

Innehåll

  1. Hur ni kan använda tidigare prognoser och historisk data för att höja kvaliteten i ert planeringsarbete

  2. Inblick i Mercur Business Controls® nya funtionaltet för prediktiv analys

Ja tack, jag beställer webinaret!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom