WEBINAR-ON-DEMAND
Våra bästa tips vid rullande prognoser!

Våra bästa tips vid rullande prognoser!

Prognosarbetet är idag ett viktigt verktyg för många företag och organisationer för att försöka skapa sig en bild av framtiden. I och med detta så väljer också allt fler att vända sig till rullande prognoser framför traditionella prognoser. 

  • Vad ska man då tänka på vid valet av rullande prognoser? 

  • Vad är fördelarna med rullande prognoser?

Under webinaret delar vi med oss av våra bästa tips kring hur man jobbar med rullande prognoser. Ni kommer även få insyn i hur ett systemstöd kan underlätta och effektivisera arbetet med rullande prognoser. 

Vi bjuder avslutningsvis även på en generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos, rapportering och analys. 

Lyssna till Simon Sundström, produktspecialist på Mercur, som delar med sig av sin erfarenhet kring hur företag och organisationer arbetar mer effektivt med prognoser efter införandet av Mercur.

Simon har arbetat på Mercur i 8 år i rollerna som applikationskonsult, utbildningsansvarig och tillhör nu vår presalesavdelning.

Det jag tycker är mest spännande i mitt arbete är att inspirera och hitta effektiva lösningar som hjälper kunder att spara tid genom att komma bort från manuella processer och få mer tid över för analys och uppföljning.

Simon Sundström, Produktspecialist, Mercur

Innehåll

  1. Våra bästa tips kring vad du ska tänka på vid valet av rullande prognoser

  2. Generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos,      rapportering och analys

Ja tack, jag beställer webinaret om rullande prognoser!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom