Huge Fastigheter följer upp investerings- och underhållsprojekt med Mercur Business Control

Huge Fastigheter AB använder sig av Mercur Business Control för planering, rapportering och analys. Systemet hjälper även Huge med styrningen av sina många om– och nybyggnadsprojekt samt underhållsåtgärder, vilket också omfattar projektprognoser.

Mercur Business Control integreras hos Huge med affärssystemet Agresso varifrån man läser in huvudbokstransaktioner och olika uppgifter för beräkning av nyckeltal och för fördelningar som t.ex. ytor i kvadratmeter. Dessutom hämtas uppgifter från Huges anläggningsregister. På Huge uppskattas framför allt att ha all data för rapportering och analys på ett ställe, samt anpassade menyer och dashboards till varje användare.

Huge Bostäder AB ägs av Huddinge kommun. Fastighetsbeståndet består av bostäder och lokaler. Bland Huges lokaler finns kontor och kommersiella lokaler samt några förskolor och skolor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom