Flexibelt stöd för diversifierad verksamhet hos Svenska Mässan och Gothia Towers 

När Svenska Mässan utvärderade lösningar för verksamhetsstyrning hade man stort fokus på flexibilitet. Kraven från Svenska Mässans olika verksamhetsområden mässor, möten, hotell och restaurang är väldigt olika. Med Mercur kunde man få stöd för såväl den projektbaserade planeringen och uppföljningen för mässor och möten som den dag till dag-baserade hotell- och restaurangverksamheten. 

Svenska Mässan har stor nytta av projektkalkylen som hjälper till att planera allt från besökare och personal till kvadratmeter på mässgolvet. Den erbjuder även viktigt stöd för att räkna med synergieffekten av ett evenemang som bidrar till större beläggning för mässans hotell och restauranger. Givetvis erbjuder Mercur Business Control även stöd för budget och prognos vad gäller övriga delar och där uppskattar man speciellt modulen för personalbudget och för beräkning av standardkostnader inom hotell- och restaurangdelen. 

 

Vi har stor nytta av projektkalkylen som hjälper till att planera allt från besökare och personal till kvadratmeter på mässgolvet.

Svenska Mässan

 

Mercur Business Control är hos Svenska Mässan integrerat med ekonomisystemet Visma samt med Svenska Mässans personalsystem. Svenska Mässan har satsat mycket på att utbilda personalen internt i Mercur för att kunna bygga egna rapporter och få ut maximalt av systemet.

Svenska Mässans vision är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Varje år väljer fler än 1,8 miljoner människor från hela världen att komma till Svenska Mässan och Gothia Towers för att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter eller idéer. Svenska Mässan tillhandahåller allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt