Kiwa använder Mercur Business Control för sin verksamhet i Norden

Kiwa, som är Nordens ledande inspektionsföretag, nyttjar Mercur Business Control för budget, prognos, rapportering och målstyrning.

Mercur Business Control är integrerat med redovisningssystemet Agresso och används för planering och analys samt projektuppföljning. Mercur är också kopplat mot fakturaskanningssystemet för fakturavisning på transaktionsnivå.

Kiwa i Sverige består av fyra olika bolag: Kiwa Sweden, Kiwa Technology, Kiwa Nuclear och Kiwa Certification. Tillsammans erbjuder bolagen tjänster inom besiktning, provning, teknisk konsultation och utbildning. Kiwa utfärdar också certifieringar inom lantbruk, livsmedels- och byggbranschen. Tillsammans har Kiwa-bolagen runt 800 medarbetare i Sverige som arbetar på kontor runt om i landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom