Gunnebo Gateway har valt Mercur Business Control

Gunnebo Gateway implementerar Mercur Business Control och målet är att systemet ska bli ett nav för deras ekonomi- och verksamhetsstyrning. Genom att eliminera omfattande manuellt arbete med Excel-filer kommer man att frigöra tid för att utveckla sina affärsanalyser med hjälp av dynamiska rapporter och dashboards. Mercur Business Control integreras med ERP-systemet Monitor.

Gunnebo Gateway är ett Svenskt företag, globalt verksamt inom EAS-branschen (Electronic Article Surveillance)  i 78 länder. De tillverkar säkerhetslösningar för butiker inom alla sektorer och ligger i framkant inom alla tre EAS-tekniker (Acusto Magnetic , Electro Magnetic och Radio Frequency). De utvecklar, designar och har egen tillverkning av larmbågar i sin fabrik i Motala. 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom