Edsbyn Senab har valt Mercur Business Control för ekonomi- och verksamhetsstyrning

Edsbyn Senab har valt att implementerar Mercur Business Control som ett nav för sin ekonomi- och verksamhetsstyrning.

Målet är att det tidigare omfattande manuella arbetet med Excel-filer kommer minska och frigöra tid för att utveckla affärsanalyser med hjälp av dynamiska rapporter och dashboards. Mercur Business Control integreras med ERP-systemet Visma.
 

Edsbyn Senab-koncernen består av Edsbyverken somär ledande tillverkare av Svanenmärkta kontorsmöbler och Senab som specialiserat sig på försäljning av inredning till offentliga miljöer i och utanför Sverige.

Edsbyverken har ca 300 anställda på fabriken i Edsbyn och är en stor leverantör av kontorsmöbler/planmöbler bland annat till svenska staten. Som exempel tillverkade Edsbyn all kontorsinredning till Regeringskansliets nya kontor Kv. Blåmannen, där stora miljökrav ställdes på all inredning.

Senab har ca 120 anställda på sina kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har bl a flera uppmärksammade inredningsprojekt på sin meritlista så som House of Sweden i Washington och Volvo Next Face, ett profilkoncept för Volvos återförsäljare worldwide.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom