Mercur välkomnar Seetec Group!

Seetec Group har valt att implementera Mercur Business Control för rapportering, prognos och analys.

Implementationen kommer att ansluta direkt till Seetecs ERP, löne- och kontrakthanteringssystem för att ge både finans och verksamhet aktuell och detaljerad information för att fortsätta leverera noggrann analys av ekonomisk data och tidrapporter.

Vi är glada att välkomna Seetec som en ny kund till Mercur! Vi ser fram emot ett strålande samarbete.

Derek Morrison, Country Manager

Seetec Group är en av Storbritanniens och Irlands största medarbetarägda offentliga tjänsteleverantörer. Företaget specialiserar sig på att erbjuda förstklassiga tjänster inom kompetens och utbildning, anställningsbarhet och hälsa, brottsvård och social omsorgssektorer över hela Storbritannien och Irland. Seetec Group levererar yrkesutbildning inom olika branscher och på olika nivåer, inklusive professionella och offentliga tjänster, transport och logistik samt flygteknik.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom