Vi välkomnar Svensk Plaståtervinning som ny kund!

Svensk Plaståtervinning har valt Mercur Business Control för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Systemet integreras med affärssystemet Monitor och används bland annat för utfallsdata samt budget och prognoser.

Vi på Mercur är stolta över att få Svensk Plaståtervinning som kund och ser fram emot att vara med och hjälpa dem i sitt uppdrag att sänka klimatpåverkan från plastförpackningar och leda världen mot klimatmålen. Vi vill även passa på att gratulera till öppnandet av Site Zero, världens största och modernaste anläggning för plaståtervinning!

Peter Rosen, Region Manager, Mercur Solutions

  

Svensk Plaståtervinning är en av världens mest moderna sorteringsanläggningar för plastförpackningar. Svensk Plaståtervinning kan ta emot upp emot 200 000 ton plastförpackningar från hushåll och säkerställa att merparten av dessa kan återvinnas för att bli nya plastprodukter - om och om igen! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom