Zleep Hotels väljer Mercur Business Control för planering & analys      

Den danska hotellkedjan Zleep Hotels driver ett 15-tal hotell i Danmark och Sverige och planerar för ytterligare expansion på fler marknader som Tyskland och Spanien. För att effektivisera sin planering och uppföljning och för att få bättre överblick på bokningsprognoser har Zleep Hotels valt att implementera Mercur Business Control för budget, prognos, rapportering och analys. Mercur är för närvarande integrerat med Zleep Hotels affärssystem C5.

Zleep Hotels är en del av hotellgruppen Deutsche Hospitality med huvudkontor i Frankfurt. Deutsche Hospitality driver drygt 130 hotell inklusive 100-tals restauranger och barer på tre kontinenter med välkända varumärken inom mötesbranschen som Steigenberger Hotels & Resorts, MAXX by Steigenberger, Jaz in the City, Partnerhotels och InterCityHotel. Deutsche Hospitality omsatte ca 9 Miljarder SEK under 2019.

Vi är glada att ytterligare en hotellkedja i Deutsche Hospitality-gruppen har valt Mercur Business Control. Redan i slutet av 1980-talet valde Steigenberger Hotels Mercur Business Control och under åren har flera andra varumärken inom Deutsche Hospitality följt Steigenberger för att få ett säkert och effektivt stöd för sina processer i en mycket konkurrensutsatt internationell bransch.

Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom