Mercur välkomnar HNT Schakt & Transport!

Mercur hälsar HNT Schakt & Transport välkommen som ny kund! HNT är ett familjeägt bolag i Ängelholm med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen som utför hållbara och nära transporter med trygghet i varje uppdrag. 

HNT Schakt & Transport har valt Mercur Business Control för verksamhetsstyrning, Business Intelligence & hållbarhetsrapportering. 

Efter införandet av Mercur kombinerar vi nu vår verksamhet både från ett operativt-, ekonomiskt- samt klimatperspektiv. Mercur levererar en bra överblick där dessa perspektiv visualiseras på ett användarvänligt sätt. Vi har också flyttat en del av vår masterdata till Mercur som på ett enkelt sätt möjliggör att bygga upp bra strukturer som ett bra komplement till vårt ekonomisystem.

Mattias Pålsson, Chef Affärsutveckling på HNT Schakt & Transport

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som funnits sedan 1938. Verksamheten har sin tyngdpunkt på jordbruksnära transporter, men det är bredden med både anläggning, entreprenad, livsmedel, samt skåptransporter som är styrkan.

HNT Schakt och Transport leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.

HNT omsätter drygt 700 MSEK genom ca 200 egna och upp emot 100 externa ekipage vid arbetstoppar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom