Mercur välkomnar Swegon Group!

Vi på Mercur hälsar Swegon Group välkommen som ny kund. Swegon Group levererar inomhusklimat som får människor att må, tänka och prestera bättre under parollen Feel Good Inside. Swegon Group har valt Mercur Business Control för verksamhetsstyrning och Business Intelligence.

 

Vi är glada att hälsa Swegon välkomna som ny kund till Mercur! Vi ser fram emot ett givande samarbete.

Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions

Swegon väljer Mercur

Swegon Group AB, ägt av det på Stockholmsbörsen listade Investment AB Latour, är en marknadsledande leverantör inom området inomhusklimat, som erbjuder lösningar för ventilation, värme, kyla och klimatoptimering, samt uppkopplade tjänster och teknisk expertis. Swegon har dotterbolag och distributörer över hela världen och 21 produktionsenheter i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget har nästan 3 000 anställda och hade 2022 en omsättning på 7 miljarder SEK.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom