M4gruppen övergår till Mercur som SaaS-lösning 

m4 gruppen som varit trogna Mercurkunder under lång tid har nu valt att modernisera och effektivisera sitt användande av Mercur Business Control och tagit steget från en egen installation av systemet, för att numera köra Mercur som SaaS-lösning.

Hos m4 gruppen används Mercur för budget, prognos, analys och uppföljning. All indata hämtar man från BCO.

m4 gruppen konstaterar att det finns en stor fördel i att låta Mercur tillhandahålla systemet i molnet i stället för att lägga pengar och resurser på egen servermiljö. Att det dessutom förenklar övrig hantering såsom uppgraderingar och prestandahantering per automatik, är givetvis en stor vinst bara det!

m4 gruppen AB är en av Mellansveriges främsta leverantör av logistik-  transport- och maskintjänster. Med det stora företagets resurser och det lilla företagets engagemang är vår bredd också vår styrka. Vi är en naturlig samarbetspartner med stark lokal förankring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom