Mercur Start

Gekås väljer Mercur för planering, uppföljning och analys.

2017-11-09

Gekås Ullared väljer Mercur för planering, uppföljning och analys

Gekås förbättrar och effektiviserar sina processer inom budgetering, prognostisering, uppföljning och analys genom att implementera Mercur Business Control. 

Efter en grundlig upphandlingsprocess har Gekås valt att vända sig till Mercur för att utveckla sin verksamhetsstyrning. Gekås vill gå från det mer tidskrävande och manuella arbetet med Excel till en samlad systemlösning som ger alla medarbetare på olika nivåer tillgång till rätt underlag.

- Mercur Business Control ger oss en snabbare och mindre resurskrävande planerings- och uppföljningsprocess vilket är avgörande i en växande organisation. Dessutom underlättar det att systemet är enkelt för verksamhetsansvariga att lära sig, säger Joakim Petersson, CFO Gekås Ullared AB.

- Det är mycket glädjande att Gekås ger oss detta förtroende. Affären är ytterligare ett bevis för att vårt erbjudande mot marknaden även är ett mycket attraktivt alternativ för allt fler företag inom handelsbranschen, säger Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions AB.

Gekås Ullared AB är ett svenskt lågprisvaruhus i Ullared, Falkenbergs kommun. Företaget grundades 1963 av Göran Karlsson under namnet Ge-kås Manufaktur. Gekås Ullared är Sveriges populäraste besöksmål med närmare 5 miljoner besökare per år. TV-serierna "Ullared" och "Ullared - Jakten på storsäljaren" utspelar sig i och kring varuhuset.

 

Vill du veta mer om hur vi hjälpt andra bolag inom handel och distribution?  

Här hittar du alla våra referenser i branschen!

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt